Общи условия

Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между “Диекс” ЕООД, собственик на електронния магазин diex-bg.com от една страна и потребителите на страниците, стоките и услугите, намиращи се на домейн diex-bg.com. Общите условия обвързват всеки потребител, който посещава diex-bg.com, като с натискането на всеки един линк или бутон, разположен на страницата на diex-bg.com, потребителят се съгласява и приема да спазва настоящите общи условия.

След извършване на поръчката ще получите потвърждение за направената от Вас поръчка на посочен от Вас електронен адрес. От този момент заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение от страна на “Диекс” ЕООД.

“Диекс” ЕООД  има право да откаже да изпълни направената от Клиента поръчка, за което следва да уведоми Клиента, ако предоставените от него данни в Сайта са непълни и/или грешни или ако артикулът е  изчерпан.

В случай, че клиента се откаже от направена поръчка, той се задължава да върне продукта в срок от 14  работни дни.

Право на връщане на стока имат само потребители по смисъла на Закона за защита на потребителите и в случай, че стоката е със запазен търговски вид и е придружена от съпътстващите я опаковки и  етикети . Всички разходи по връщане на продукта са за сметка на Клиента.

“Диекс” ЕООД  си запазва правото да забави връщането на парите, до момента,в който получи обратно продукта.

Цените на стоките, обявени в сайта, са крайни и със включено  ДДС.

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка (с изключние на случаите, когато потребителят е направил покупка над минималната за безплатна доставка, тогава цената на доставката се покрива от Диекс ЕООД .

Собственикът на сайта си запазва правото да променя цените на стоките във всеки един момент, без да уведомява за това Потребителя, като това не важи за вече направени и потвърдени поръчки.    

“Диекс” ЕООД  си запазва правото да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените, се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване.

“Диекс” ЕООД  събира информацията, която сте ни предоставили по време на вашата регистрация в сайта. Тази информация, ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. “Диекс” ЕООД  няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на посетителя. Въпреки че се полагат големи усилия да се предотврати достъпът на трети лица, не може да се търси отговорност от “Диекс” ЕООД  , ако информацията е получена от трети лица в нарушение на закона.

Продажбата на продукти се регламентира от законите на Република България.При направена от Вас поръчка, се счита ,че Вие се съгласявате с нашите условия.

X